Image
Top
Menu

Fan van Fans Podcast

De ‘Fan van Fans Podcast’ – geproduceerd door Touché Sportmarketing – geeft 10 professionals die sport voor fans nóg mooier weet te maken een podium. Niko Moreno Ruiz interviewt gasten uit binnen- én buitenland. De liefde voor sport en fans staat altijd centraal.

Aflevering 5: Global Sports Communication

Met Marleen Rennings spreken we over haar werk als marketing manager bij Global Sports Communication. Hoe kwam de INEOS 1:59 Challenge tot stand? Komt er een tweede NN Running Team? En hoe word je eigenlijk eigenaar van een Diamond League wedstrijd in Shanghai?

Veel luisterplezier!

Aflevering 4: Cleveland Cavaliers

Touché gaat naar Amerika! We spreken Jonathan Sumers, senior director digital partnerships bij NBA team de Cleveland Cavaliers, over het bereiken van de Amerikaanse sportfan, Esports en werken met basketbalgigant Lebron James.

Veel luisterplezier!

Aflevering 3: Team Jumbo-Visma

Sander Kruis, Commercieel manager van Team Jumbo-Visma vertelt hoe de schaats- en wielercombinatie met haar partners sport voor de fans nóg mooier maakt.

Veel luisterplezier!

Aflevering 2: FC Afkicken

We spreken met oprichter Neal Petersen over zijn FC Afkicken, Sport Amerika, content maken tijdens de corona-crisis en natuurlijk hoe hij voetbal dichter bij de fans brengt.

Veel luisterplezier!

Aflevering 1: Live Slow Ride Fast

Wat begon als een podcast over wielrennen is in twee jaar uitgegroeid tot een heus ‘platform’. Laurens ten Dam en Stefan Bolt hebben veel succes met ‘Live Slow Ride Fast‘. De grens van een miljoen downloads is al ruim gepasseerd, de gravel-events trekken volop publiek en merken als Skoda en Specialized zijn inmiddels partner. In de eerste aflevering van de ‘Fan van Fans Podcast’ vertelt Stefan alles over de ‘ins and outs’ en de toekomst van de wielersport.

Veel luisterplezier!

De podcast is ook te beluisteren via jouw favoriete podcast-app en te vinden onder Fan van Fans Podcast.