Image
Top
Menu

Fan van Fans Podcast

De ‘Fan van Fans Podcast’ – geproduceerd door Touché Sportmarketing – geeft 10 professionals die sport voor fans nóg mooier weten te maken een podium. Niko Moreno Ruiz interviewt gasten uit binnen- én buitenland. De liefde voor sport en fans staat altijd centraal.

Aflevering 10: ABN AMRO

In de laatste aflevering van het seizoen spreken we met Ernst Boekhorst, manager Brand, Sponsoring en Foundation van ABN AMRO. We hebben het onder andere over de langdurige samenwerkingstrajecten met Ajax en clubs uit de hockeycompetitie, maar ook over hoe ABN AMRO haar keuzes in de toekomst zal maken en hoe zou Ernst zelf zijn ideale sportclub inrichten?

Veel luisterplezier!

Aflevering 9: FC Barcelona

Aviv Levy Shoshan is één van de social media managers van FC Barcelona. In deze aflevering vertelt hij onder andere over hoe grote clubs hun sociale media inrichten en wat een platform als 433 zo onderscheidend maakt. En wat zou Aviv doen als hij het social media bewind zou mogen voeren over een kleinere profclub in Nederland?

Veel luisterplezier!

Aflevering 8: Tour de Tietema

Bas Tietema transformeerde zichzelf van wielrenner naar contentmaker. Met zijn Tour de Tietema laat hij nieuwe kanten van de wielrenwereld zien en zet hij, naar eigen zegge, jouw sportwereld op zijn kop. We spreken Bas over hoe hij op dit carrièrepad terecht kwam en hoe zijn initiatief ontwikkelde tot een volwaardig bedrijf waar hij en zijn team nu van kunnen leven.

Veel luisterplezier!

Aflevering 7: Blauw Research

Als Business Lead Sponsoring & Sport kent Eva Gerritse als geen ander de impact van sponsoring. Ze is direct betrokken bij o.a. Heineken, Formule-E, Aston Martin, PepsiCo en de Champions League. We kunnen ons geen betere gast voorstellen om alles te weten te komen over hoe sponsors en fanbeleving hand in hand gaan. In de show verwijst Eva naar het artikel wat zij over sportsponsoring in 2029 schreef. Je treft het hier.

Veel luisterplezier!

Aflevering 6: KNVB

We spreken Nicole Bekkers over hoe de KNVB een omslag maakte van sponsorhuis naar commerciële strategie. We hebben het over de opkomst van de OranjeLeeuwinnen, de New Wave bij Oranje, het EK 2021 en natuurlijk wat dit alles doet voor de fanbeleving.

Veel luisterplezier!

Aflevering 5: Global Sports Communication

Met Marleen Rennings spreken we over haar werk als marketing manager bij Global Sports Communication. Hoe kwam de INEOS 1:59 Challenge tot stand? Komt er een tweede NN Running Team? En hoe word je eigenlijk eigenaar van een Diamond League wedstrijd in Shanghai?

Veel luisterplezier!

Aflevering 4: Cleveland Cavaliers

Touché gaat naar Amerika! We spreken Jonathan Sumers, senior director digital partnerships bij NBA team de Cleveland Cavaliers, over het bereiken van de Amerikaanse sportfan, Esports en werken met basketbalgigant Lebron James.

Veel luisterplezier!

Aflevering 3: Team Jumbo-Visma

Sander Kruis, Commercieel manager van Team Jumbo-Visma vertelt hoe de schaats- en wielercombinatie met haar partners sport voor de fans nóg mooier maakt.

Veel luisterplezier!

Aflevering 2: FC Afkicken

We spreken met oprichter Neal Petersen over zijn FC Afkicken, Sport Amerika, content maken tijdens de corona-crisis en natuurlijk hoe hij voetbal dichter bij de fans brengt.

Veel luisterplezier!

Aflevering 1: Live Slow Ride Fast

Wat begon als een podcast over wielrennen is in twee jaar uitgegroeid tot een heus ‘platform’. Laurens ten Dam en Stefan Bolt hebben veel succes met ‘Live Slow Ride Fast‘. De grens van een miljoen downloads is al ruim gepasseerd, de gravel-events trekken volop publiek en merken als Skoda en Specialized zijn inmiddels partner. In de eerste aflevering van de ‘Fan van Fans Podcast’ vertelt Stefan alles over de ‘ins and outs’ en de toekomst van de wielersport.

Veel luisterplezier!

De podcast is ook te beluisteren via jouw favoriete podcast-app en te vinden onder Fan van Fans Podcast.