Image
Top
Menu

Team

Wie vormen team Touché?

Niko Moreno Ruiz
Geboren en getogen in Nijmegen en fan van het Rood, Zwart en Groen. Jeugdheld is echter Gaizka Mendieta die uitkwam voor het Spaanse Valencia CF. Niko trekt graag met zijn backpack van Kathmandu tot Moskou en van New York naar Nairobi om sportwedstrijden te bezoeken.

Contactgegevens:
06 – 30 65 26 01
niko@bureau-touche.nl

 

Anton Woldhek
Probeerde vroeger de nieuwe Patrick Rafter te worden, volgt werkelijk alle sporten en wint praktisch iedere sportquiz.  Anton wordt geraakt door de emoties die sport losmaakt en het samenspel tussen sporter en fans. Geniet van uitzinnige fans en de geëmotioneerde reacties van sporters.

Contactgegevens:
06 – 51 49 85 81
anton@bureau-touche.nl

  
Geertje Lensen
Fan van extreme sporten én extreme projecten. Voor Geertje is niks te gek en met een scherp overzicht brengt ze elke uitdaging tot een goed einde. Met de ervaring van het EK Vrouwenvoetbal (2017) op zak brengt ze de nodige ervaring mee. Tussen de bedrijven door is ze een fanatiek crossfitter en daarmee meteen de sterkste van team Touché.

Contactgegevens:
geertje@bureau-touche.nl

Kaj Hombergen
Deze basketballiefhebber denkt in content. Non-stop bezig om voor klanten als New Heroes Basketball, The Dutch Masters en BrabantSport campagnes te ontwikkelen en tot in detail uit te voeren. Zijn basis voor online content legde Kaj in California (USA) waar hij een flinke poos niet weg te slaan was. Wij en onze klanten zijn blij dat hij nu weer in Nederland actief is.

Contactgegevens:
kaj@bureau-touche.nl