Image
Top
Menu

Team

Niko Moreno Ruiz
Geboren en getogen in Nijmegen en fan van het Rood, Zwart en Groen. Jeugdheld is echter Gaizka Mendieta die uitkwam voor het Spaanse Valencia CF. Niko trekt graag met zijn backpack van Kathmandu tot Moskou en van New York naar Nairobi om sportwedstrijden te bezoeken.

Contactgegevens:
06 – 30 65 26 01
niko@touchesportmarketing.nl
Anton Woldhek
Probeerde vroeger de nieuwe Patrick Rafter te worden, volgt werkelijk alle sporten en wint praktisch iedere sportquiz.  Anton wordt geraakt door de emoties die sport losmaakt en het samenspel tussen sporter en fans. Geniet van uitzinnige fans en de reacties van sporters.

Contactgegevens:
06 – 51 49 85 81
anton@touchesportmarketing.nl

Björn Werrelmann
Toen we PSV supporter in hart en nieren Björn vertelden dat zijn werkplek uitzicht heeft op het Philips Stadion, was dit sportmarketingtalent zo binnen gehengeld. En daar zijn we blij mee! Met een goed oog voor precisie is geen project te gek. Het gekste idee uit een brainstorm in rap tempo realiseren, daar haalt Björn continue plezier uit.


Contactgegevens:
bjorn@touchesportmarketing.nl

Anke Couwenberg
Wanneer Anke niet in Frankrijk aan het hiken is of de ongerepte natuur in trekt voor een survival-trip, runt ze met verve het Touché kantoor. Met de nodige ervaring bij onder andere Center Parcs weet ze als geen ander wat er nodig is om in een groeiende organisatie te zorgen voor rust en overzicht. Waar nodig houdt ze het team in het gareel en daar profiteren onze klanten dagelijks van.

Contactgegevens:
anke@touchesportmarketing.nl

Yves Beuken
Geboren Limburger, maar intussen een rasechte Brabander. Yves heeft een half jaar in Amerika gestudeerd en heeft daar zijn passie gevonden in Amerikaanse sporten. Basketball staat met stip op één en LA Clippers is zijn club. Impactvolle communicatie concepten voor fans ontwikkelen is waar Yves van houdt. Studeerde met vlag en wimpel af bij BrabantSport en is al geruime tijd ‘kind aan huis’ in SX.

Contactgegevens: 
yves@touchesportmarketing.nl
Bo Linders
Bo Linders
Bo, onze digital nomad. Reist vanuit South Carolina Amerika door om college-hockey te spelen én marketing te studeren. Daarnaast is ze als social media redacteur alert om voor klanten als The Dutch Masters en Libéma Open online te shinen zoals ze dat ook op het hockeyveld doet. Reageert ze niet direct op haar mail? Denk dan vooral aan het tijdverschil! 😉


Contactgegevens: 
bo@touchesportmarketing.nl

Maarten Tomassen (trainee)
Is bevlogen van sportfans en daarom zeker op zijn plek bij ons. Gaat zijn traineeship niet alleen invullen met mooi werk voor klanten, maar ook bouwen aan een fanpanel waar menig sportorganisatie profijt van gaat hebben. Overigens is Maarten net terug uit het Spaanse Málaga waar hij zich volop heeft verdiept in fanbeleving. 
¡Vamos Touché!

Contactgegevens: 
maarten@touchesportmarketing.nl
Amber
Amber Arrabal (stagiaire)
Opgegroeid in midden Nederland, maar inmiddels niet meer weg te slaan uit Brabant. Amber zet zich binnen het Touché-team in voor de evenementen én werkt met haar imagineering skills mee aan de creatieve concepten. Begon zelf op het hockeyveld maar inmiddels gek van elke sport.
Contactgegevens: 
amber@touchesportmarketing.nl