Image
Top
Menu

Team

Niko Moreno Ruiz
Geboren en getogen in Nijmegen en fan van het Rood, Zwart en Groen. Jeugdheld is echter Gaizka Mendieta die uitkwam voor het Spaanse Valencia CF. Niko trekt graag met zijn backpack van Kathmandu tot Moskou en van New York naar Nairobi om sportwedstrijden te bezoeken.

Contactgegevens:
06 – 30 65 26 01
niko@bureau-touche.nl


Kaj Hombergen
Deze basketballiefhebber denkt in content. Non-stop bezig om voor klanten als Heroes Den Bosch, The Dutch Masters en BrabantSport campagnes te ontwikkelen en tot in detail uit te voeren. Zijn basis voor online content legde Kaj in California (USA) waar hij een flinke poos niet weg te slaan was. Wij en onze klanten zijn blij dat hij nu weer in Nederland actief is.

Contactgegevens:
kaj@bureau-touche.nl


Anke Couwenberg
Wanneer Anke niet in Frankrijk aan het hiken is of de ongerepte natuur in trekt voor een survival-trip, runt ze met verve het Touché kantoor. Met de nodige ervaring bij onder andere Center Parcs weet ze als geen ander wat er nodig is om in een groeiende organisatie te zorgen voor rust en overzicht. Waar nodig houdt ze het team in het gareel en daar profiteren onze klanten dagelijks van.

Contactgegevens:
anke@bureau-touche.nlSven de Bruijn (intern)
Gaat geen avontuur uit de weg. Zijn liefde voor sport bracht hem al naar Kenia waar hij zich met zijn drijfveer en pragmatische instelling volop wist te onderscheiden. Terug in Nederland gaat hij zijn schouders zetten onder de urban sports projecten van Touché.

Contactgegevens: sven@bureau-touche.nl


Anton Woldhek
Probeerde vroeger de nieuwe Patrick Rafter te worden, volgt werkelijk alle sporten en wint praktisch iedere sportquiz.  Anton wordt geraakt door de emoties die sport losmaakt en het samenspel tussen sporter en fans. Geniet van uitzinnige fans en de reacties van sporters.

Contactgegevens:
06 – 51 49 85 81
anton@bureau-touche.nl


Björn Werrelmann
Toen we PSV supporter in hart en nieren Björn vertelden dat zijn werkplek uitzicht heeft op het Philips Stadion, was dit sportmarketingtalent zo binnen gehengeld. En daar zijn we blij mee! Met een goed oog voor precisie is geen project te gek. Het gekste idee uit een brainstorm in rap tempo realiseren, daar haalt Björn continue plezier uit.

Contactgegevens:bjorn@bureau-touche.nlMaarten Tomassen (intern)
Is bevlogen van sportfans en daarom zeker op zijn plek bij ons. Gaat zijn traineeship niet alleen invullen met mooi werk voor klanten, maar ook bouwen aan een fanpanel waar menig sportorganisatie profijt van gaat hebben. Overigens is Maarten net terug uit het Spaanse Málaga waar hij zich volop heeft verdiept in fanbeleving. 
¡Vamos Touché!

Contactgegevens: maarten@bureau-touche.nlTeun van Borrenbergen (intern) Communicatie + sport = Teun! Is zich aan het ontwikkelen tot een talentvolle professional en gaat bij ons ongetwijfeld volop stappen zetten. Weet nu al regelmatig het teamoverleg te kapen met de nieuwste communicatietrends en leuke virals. 

Contactgegevens: teun@bureau-touche.nl